Guvernul anunţă că nu se va mai reuni în şedinţă miercuri seara, ci joi dimineaţa

Miniştrii se vor reuni din nou în şedinţă de guvern joi, la ora 11.00, pentru a continua dezbaterea pe actele normative care nu au putut fi discutate în şedinţa de miercuri dimineaţa.

20 afișări
Imaginea articolului Guvernul anunţă că nu se va mai reuni în şedinţă miercuri seara, ci joi dimineaţa

Guvernul anunţă că nu se va mai reuni în şedinţă miercuri seara, ci joi dimineaţa (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Executivului a anunţat anterior că miniştrii s-au reunit, miercuri, în şedinţa săptămânală, dar se vor întâlni din nou după votul din Parlament privind moţiunea de cenzură, pentru a continua şedinţa.

Şedinţa Parlamentului a fost însă întreruptă şi reluată cu întârziere, după o propunere de adoptare a unei hotărâri de protest faţă de mesajele premierului ungar, Viktor Orban.

Şedinţa suplimentară pentru dezbaterea căreia Guvernul se va reuni din nou în şedinţă include proiectele de acte normative privind reabilitarea faţadelor degradate ale imobilelor şi eşalonarea pe o perioadă de cinci ani a obligaţiilor fiscale restante.

Surse oficiale au afirmat că Guvernul ar putea aproba şi normele metodologice de aplicare a procedurilor privind controlul marilor averi.

Potrivit acestora, Executivul s-ar putea reuni din nou în şedinţă duminică, pentru a aproba bugetele de venituri şi cheltuieli ale unor companii.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a venit la şedinţa de miercuri a Guvernului cu proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pe acest an al CFR Călători, dar a solicitat amânarea dezbaterii, motivând că doreşte să prezinte spre aprobare bugetele tuturor companiilor feroviare, au relatat anterior pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici