Guvernul va aproba, miercuri, bilanţul general al Trezoriei Statului pe anul 2018

Executivul are pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri un proiect de hotărâre privind aprobarea bilanţului general al Trezoreriei Statului şi a contului de execuţie a bugetului Trezoreriei Statului pe anul 2018, informează Guvernul.

131 afișări
Imaginea articolului Guvernul va aproba, miercuri, bilanţul general al Trezoriei Statului pe anul 2018

Guvernul va aproba, miercuri, bilanţul general al Trezoriei Statului pe anul 2018

Un al proiect de hotărâre vizează aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent activităţii de privatizare şi valorificare a activelor statului pe anul 2019 al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, potrivit comunicatului de presă al Executivului remis MEDIADAX.

Alte proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi a reuniunide miercuri Guvernului sunt cel pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru drumul de legătură autostrada A1 Arad - Timişoara - DN 69, din judeţul Timiş şi cel pentru aprobarea bugetului pe acest an al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa.

Executivul va discuta şi despre un proiect de hotărâre privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române şi un altul care prevede modificarea şi completarea Legii nr.227/2006 privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport.

Potrivit sursei citate, pe ordinea de zi sunt înscrise şi trei proiecte de ordonanţă de urgenţă:

- Proiect de OUG pentru completarea Legii nr.52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri.

- Proiectul de OUG privind instituirea unor măsuri în domeniul comunicaţiilor electronice şi al infrastructurii fizice a reţelelor de comunicaţii electronice.

- Proiectul de OUG pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2006 privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport.

De asemenea, Eugen Teodorovici a anunţat că va informa, în şedinţa de miercuri a Guvernului, asupra mecanismului prin care va funcţiona aplicaţia ANAF în vederea efectuării popririlor prin sistem electronic. ANAF va ţine legătura cu băncile, pentru ca acestea să pună poprire doar pe suma exactă, a explicat ministrul de Finanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici