Guvernul va aproba săptămâna viitoare un act normativ pentru achitarea facturilor prin PNDL

Executivul va avea o şedinţă, luni sau marţi, în care va aproba un act normativ pentru achitarea facturilor pentru proiectele derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), a afirmat Viorica Dăncilă, într-o discuţie informală cu presa.

152 afișări
Imaginea articolului Guvernul va aproba săptămâna viitoare un act normativ pentru achitarea facturilor prin PNDL

Guvernul va aproba săptămâna viitoare un act normativ pentru achitarea facturilor prin PNDL

Liderul PSD a precizat că problemele referitoare la buget sunt responsabilitatea viitorului Executiv.

„Am promis că vom achita facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2 şi vom achita toate facturile, astfel încât toţi cei să îşi ducă la bun sfârşit investiţiile, indiferent de culoarea lor politică”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seara, al România Tv.

Premierul interimar a spus şi cu altă ocazie că doreşte ca noul Guvern să nu „refuze dreptul comunităţilor locale la dezvoltare”, oprind PNDL, care este o măsură benefică implementată de către PSD, una care ar trebui continuată.

„Am urmărit dezvoltarea armonioasă a fiecărei regiuni şi am alocat fonduri pentru investiţii în toate comunităţile locale. În prezent, nu există nicio localitate din România care să nu fi beneficiat de investiţii prin PNDL 1 şi PNDL 2. Îmi doresc ca aceste investiţii să nu se oprească, pentru că oamenii au au nevoie de ele. Îmi doresc ca următorul Guvern să nu refuze dreptul comunităţilor locale la dezvoltare”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de vineri a Guvernului.

Premierul a afirmat că social-democraţii vor continua să lupte, „ca nimeni să nu fie lăsat în urmă, în procesul de dezvoltare a României”.

Taguri:
dăncilă,
guvern,
pndl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici