Haşotti: PNL nu va face niciun fel de negociere preelectorală

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Puiu Haşotti a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că PNL nu va face nici un fel de negociere preelectorală nici pentru alegerile locale, nici pentru cele generale.

10 afișări
Imaginea articolului Haşotti: PNL nu va face niciun fel de negociere preelectorală

Haşotti: PNL nu va face niciun fel de negociere preelectorală (Imagine:Mediafax Foto)

Liderul liberal a explicat, în schimb, că organizaţiile locale au libertatea de a negocia cu toate partidele în funcţie de interesul public sau cel politic.

"PNL nu va face nici un fel de negociere prelectorală cu nici un partid, nici pentru alegerile locale, nici pentru cele generale. Vreau să subliniez acest fapt pentru a demonta toae zvonurile pornite din zona PDL şi a Cotroceniului, probabil", a afirmat Puiu Haşotti. El a precizat că statutul PNL le permite organizaţiilor comunale, orăşeneşti, municipale sau judeţene să negocieze cu alte partide în interesul public sau politic.

"Noi dăm libertate organizaţiilor locale de a negocia prezenţa lor în consiliile locale sau judeţene. Dar înţelegeri prelectorale nu vor fi", a precizat vicepreşedintele PNL.

El a mai spus că la alegerile generale nu vor fi încheiate alianţe, fiecare formaţiune urmând să meargă pe cont propriu în bătălia electorală. Puiu Haşotti a respins orice colaborare a PNL cu PSD şi PDL, chiar şi după alegeri.

"Între PNL şi PSD există o compatibilitate doctrinară şi idelologică, motiv pentru care nu va putea fi făcută vreo înţelege pre-electorală şi chiar post-electorală. Iar cu PDL mi se pare chiar imol să mai facem ceva după toate acuzele făcute. Relaţia PNL - PDL este compromisă pentru o perioadă nederminată, dar suficient de lungă", a explicat Puiu Haşotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici