Horaţiu Suciu a demisionat din PNL şi anunţă că va candida independent la Primăria Tg. Mureş

Prof. univ. dr. Horaţiu Suciu şi-a anunţat, luni, demisia din PNL şi transmite că va candida independent la funcţia de primar al municipiului Târgu Mureş: „Sunt total determinat să salvez şi inima şi viaţa oraşului nostru”.

342 afișări
Imaginea articolului Horaţiu Suciu a demisionat din PNL şi anunţă că va candida independent la Primăria Tg. Mureş

Sursa: Facebook/Horatiu Suciu

„Ca cetăţean simplu sunt total nemulţumit, şocat chiar, de modul în care abisala incompetenţă a administraţiei Soos a ajuns să afecteze cele mai simple elemente normale ale vieţii în acest oraş. Gândul de a mă poziţiona în calitate de candidat independent împotriva actualului primar este unul mai vechi, dar acum, când am constatat din nou obtuzitatea şi lipsa de interes pentru problemele vitale ale oraşului, anume construcţia unui nou pod peste Mureş de care avem nevoie urgent, cu ocazia votării în Consiliul Local a unui buget al subdezvoltării, curăţenia oraşului, lipsa de pespective pentru tinerii noştri care pleacă spre oraşele din jurul nostru care se dezvoltă în ritm alert, am decis că sunt obligat pentru viitorul nostru comun, aici, să mă implic. Am demisionat, aşadar, din calitatea de membru al PNL şi anunţ public candidatura mea ca independent la funcţia de primar al municipiului Târgu Mureş şi sunt hotărât să câştigăm”, transmite prof. univ. dr. Horaţiu Suciu.

El afirmă că a reuşit împreună cu echipa sa de la Institutul Inimii să realizeze performanţă medicală unică în România.

„În decursul carierei mele profesionale, am dobândit şi competenţa managerială pe care am demonstrat-o public foarte clar. Un exemplu vă dau acum: am reuşit să aducem un proiect de construcţie de la zero a unui nou spital în Târgu Mureş, proiect în valoare de 105 milioane de euro. Cred că argumentul competenţei este argumentul cel mai puternic care mă recomandă pentru funcţia de primar al oraşului nostru. În primul rând doresc, şi sunt convins că voi reuşi, să aduc din nou competenţa în Primăria oraşului nostru. Îmi mai doresc ca tinerii noştri să îşi poată proiecta nu doar cu încredere, ci cu mult entuziasm viitorul în oraşul nostru. Îmi doresc să redau orizontul de speranţă de care au nevoie toate categoriile de concetăţeni ai noştri privind o viaţă cu perspective optimiste în oraşul nostru. Îmi doresc ca toate tipurile de instituţii private, companii, asociaţii diverse sportive sau culturale, unităţi de învăţământ şi altele să îşi deruleze mai uşor şi mai eficient activitatea, pentru îndeplinirea scopurilor lor, care compun şi ele prin rezultatele lor, binele comn al nostrum, al tuturor”, spune Suciu.

El precizează că a decis să se sacrifice politic şi profesional pentru a intra în această competiţie ca independent, „fiind convins că alegerea primarului este atributul târgumureşenilor, nu al vreunui partid”.

„De-a lungul carierei mele profesionale, am salvat inimile şi viaţa a peste 4200 de copii, cel puţin a tot atâţia adulţi. Sunt total determinat să salvez şi inima şi viaţa oraşului nostru”, încheie Horaţiu Suciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici