Hrebenciuc: La Congresul acesta ţin cu "tinereţea"

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, sâmbătă, că la acest Congres ţine cu "tinereţea", el apreciind că PSD este, în acest moment, cel mai democratic partid din România, putând fi un exemplu în primul rând pentru PDL, şi apoi pentru PNL.

18 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: La Congresul acesta ţin cu "tinereţea"

Hrebenciuc: La Congresul acesta ţin cu "tinereţea" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Este o luptă democratică. Trebuie să constataţi că PSD este cel mai democratic partid din România. Cred că o să fim un exemplu pentru celelalte partide, mă refer la PDL, în primul rând, şi pe urmă la PNL. Faptul că avem 60 de candidaţi la vicepreşedinte, trei la secretar general, şi patru, sau câţi au mai rămas, la preşedinte, semnifică ceva despre starea de spirit din partid", a spus Hrebenciuc.

El a arătat că "este păcat" că Diaconescu este nehotărât, apreciind că putea să se retragă din cursa pentru şefia PSD înainte de tipărirea buletinelor de vot.

"Păcat că Diaconescu este aşa de nehotărât. Este nehotărât, dovadă că el apare pe buletinul de vot acum. Putea să facă acest lucru înainte de a se tipări buletinele de vot. Este opţiunea domniei sale, nu o calific eu acum", a spus Hrebenciuc.

El declara, pe 25 ianuarie, că a decis cu cine va vota la funcţia de preşedinte al partidului şi a spus că el oricum se va poziţiona de partea câştigătoare la Congres. "Eu în firea mea sunt foarte hotărât cu cine voi vota. Dar nu pot să vă spun, votul e secret", spunea Hrebenciuc.

Votul pentru alegerea preşedintelui PSD a început, sâmbătă, la Congresul extraordinar care are loc la Romexpo, la scurt timp după de Cristian Diaconescu a renunţat la candidatură pentru a-l susţine pe Mircea Geoană.

De asemenea, şi Ioan Domonco şi-a retras candidatura la şefia partidului.

Astfel, pentru funcţia de preşedinte PSD au rămas în cursă Mircea Geoană, Victor Ponta, Andrei Alexandru şi Dorela Alistar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici