Hrebenciuc: Videanu vorbea de cele două voturi la Arad, eu i-am spus de frauda imensă - VIDEO

Coordonatorul campaniei prezidenţiale a PSD,Viorel Hrebenciuc, a afirmat, vineri, referindu-se la telefonul primit în noaptea de după alegerile prezidenţiale de la Adriean Videanu, că i-a transmis liderului PDL că a constatat "frauda imensă" din Cluj, Arad şi Timişoara.

30 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Videanu vorbea de cele două voturi la Arad, eu i-am spus de frauda imensă - VIDEO

Hrebenciuc: Videanu vorbea de cele două voturi la Arad, eu i-am spus de frauda imensă (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum a primit telefonul din noaptea de duminică spre luni de la Adriean Videanu, care îl informa că Traian Băsescu a câştigat alegerile, Hrebenciuc a afirmat: "Natural. Îmi pare rău că nu aţi putut afla şi ce i-am spus eu lui Videanu. El vorbea de cele două voturi de la Arad, noi i-am explicat că în Arad, Timiş, Cluj şi diaspora s-au întâmplat fraude imense şi i-am explicat să îi spună şi domnului preşedinte Băsescu acest lucru, şi că noi vom contesta şi nu vom lăsa lucrurile aşa".

Televiziunile de ştiri au difuzat imagini înregistrate în noaptea de duminică spre luni, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, în care Adriean Videanu l-a sunat, de la sediul PDL, pe Viorel Hrebenciuc, aflat la PSD, pentru a-i spune că Traian Băsescu a câştigat alegerile. "Ia mă, cine il suna pe Hrebenciuc?", întreba Videanu, râzând alături de alţi democrat-liberali, înainte de a forma numărul.

"Mă Viorică, ia nu mai număra, mă. Vino încoa', că sunt cu colegii de la mass-media, îţi dăm noi datele finale. Suntem la noi, în 22. Pe cuvânt de onoare ţi le dăm. Sub cuvântul meu de onoare, păi sunt aici cu 20 de oameni", i-a spus Videanu lui Hrebenciuc. Vicepreşedintele PDL menţiona, tot râzând, că nu are rezultatele din 76 de secţii din diaspora, însă afirma că şi acelea vor aduce încă 50.000 de voturi pentru Băsescu.

"Păi mă Viorică, PSD-ul se compară cu PDL?", îl întreaba Videanu pe Hrebenciuc, în râsetele celor din jur. După terminarea convorbirii cu Hrebenciuc, Videanu le-a spus, ironic, celor aflaţi la PDL: "Nu vrea să vină. Cică s-au furat vreo două voturi la Arad".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici