Ieşirea la terasă a premierului PNL. Firea spune că datorită ei Orban s-a putut bucura de Centrul Vechi

  • Gabriela Firea spune că premierul Ludovic Orban s-a putut bucura de ieşirea la terasă şi datorită ei.
  • Primarul Capitalei e de părere că premierul nu s-ar fi putut bucura de Centrul Vechi, la fel de mult, acum cinci ani, când la primărie era un liberal.
  • Firea afirmă că pe atunci, clădirile erau dărăpănate şi Centrul arăta „jalnic”.
2536 afișări
Imaginea articolului Ieşirea la terasă a premierului PNL. Firea spune că datorită ei Orban s-a putut bucura de Centrul Vechi

Firea spune că datorită ei Orban s-a putut bucura de Centrul Vechi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că buna dispoziţie a premierului Ludovic Orban la ieşirea la terasă i se datorează şi ei, fiindcă a schimbat aspectul Centrului Vechi, faţă de cum arăta acum cinci ani, „jalnic”, când primar era tocmai un liberal.

„Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simţit bine azi în Centrul vechi din Bucureşti. Dacă se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arată jalnic. Clădiri dărăpănate, faţade care se desprindeau şi cădeau peste vizitatori, mizerie, maşini peste tot, incurcand circulaţia pietonală”, a scris Firea, pe Facebook.

Primarul General spune că s-au consolidat multe clădiri, în timpul mandatului ei.

„În 20 de ani, s-au consolidat doar 20 de clădiri cu bulină. În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de către echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor - două în mai puţin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare şi zeci de faţa de au fost reparate complet, nu doar zugrăvite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1. Şi continuăm, nu ne oprim aici!”, argumentează ea.

Premierului Ludovic Orban i-a fost dor de terasele din Capitală şi a ieşit, sâmbătă, la o plimbare în Centrul vechi, alături de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu. Acesta a spus că a mers la redeschiderea terasei unui prieten. Mai târziu, i s-a alăturat şi Nicuşor Dan.

 

 


Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici