Iliescu a criticat şi în BPN reuniunea de la Poiana Braşov

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, în Biroul Permanent Naţional, reuniunea informală a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri şi sâmbătă la Poiana Braşov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

21 afișări
Imaginea articolului Iliescu a criticat şi în BPN reuniunea de la Poiana Braşov

Iliescu a criticat şi în BPN reuniunea de la Poiana Braşov (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

Iliescu a acuzat faptul că reuniunea informală de la Poiana Braşov a fost una în afara Statutului partidului şi a spus că nu este normal ca unii lideri să se adune "pe ascuns" în unele locuri, în timp ce alţii participau la o acţiune organizată de Institutul "Ovidiu Şincai".

Surse din PSD au relatat că Iliescu le-a reproşat celor prezenţi la Poiana Braşov că au organizat o întâlnire la care au invitat numai unii dintre liderii partidului, dând senzaţia că ar încerca să forţeze o decizie în afara Statutului.

"Nu înţeleg ce aţi căutat acolo, de ce la această întâlnire nu au fost invitaţi toţi membrii BPN şi numai o parte, pe ce motive şi pe ce temei statutar?", ar fi spus Iliescu, potrivit aceloraşi surse.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că reuniunea social-democraţilor de la Poiana Braşov este "nepotrivită", întrucât devansează întâlnirea unui organism statutar, respectiv CExN, de luni, el apreciind că, în aceste condiţii, ea are un caracter privat.

Sâmbătă, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a avut, la Poiana Braşov, o întâlnire informală cu o parte a liderilor organizaţiilor judeţene ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici