Iliescu: Băsescu, Berceanu, Videanu, familia Cocoş s-au consolidat în perioada Iliescu

Ion Iliescu declară că Traian Băsescu comite o "discriminare" prin afirmaţia potrivit căreia "în perioada lui Iliescu s-ar fi consolidat Voiculescu, Patriciu şi Vântu", întrucât nu continuă enumerarea cu "Băsescu şi Berceanu şi Videanu şi familia Cocoş", care s-au consolidat în aceeaşi perioadă.

29 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Băsescu, Berceanu, Videanu, familia Cocoş s-au consolidat în perioada Iliescu

Iliescu: Băsescu, Berceanu, Videanu, familia Cocoş s-au consolidat în perioada Iliescu (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte afirmaţia demagogică pe care o tot repetă, că «în perioada lui Iliescu s-ar fi consolidat Voiculescu, Patriciu şi Vântu», oare de ce comite domnia sa o asemenea discriminare şi nu continuă enumerarea că, tot în aceeaşi perioadă, s-au consolidat şi Băsescu şi Berceanu şi Videanu şi familia Cocoş, cu toate clientelele lor?", afirmă Iliescu într-o postare pe blog.

"Să nu se subestimeze din acest punct de vedere domnul Băsescu, familia şi apropiaţii săi!", scrie Ion Iliescu.

El califică drept falsă teza lui Traian Băsescu potrivit căreia "ar înflori corupţia şi hoţiile în perioadele de linişte şi echilibru social".

"Din contră, aşa cum arată experienţa, acestea se amplifică tocmai în perioade de tensiune, perturbare a climatului politic şi social, de permanente scandaluri şi conflicte instituţionale, pe care de cinci ani de zile le întreţine preşedintele Băsescu", consideră fostul şef al statului.

"Iar în ceea ce priveşte concepţia sa despre modernizare în general şi despre modernizarea statului în particular, ne-am lămurit suficient", adaugă el, încheindu-şi postarea cu formula: "Ne ajunge! Gata!".

În aceeaşi postare, Iliescu se referă din nou şi la afirmaţia lui Traian Băsescu, care a susţinut că se află în competiţie electorală cu el.

"Îmi pare rău pentru dânsul, dar nu mai are această şansă. Altminteri, în euforia sa maladivă, poate să-şi închipuie orice, inclusiv că se află în competiţie chiar şi cu Napoleon Bonaparte!", scrie fostul preşedinte.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Craiova, că nu acceptă "liniştea" pe care ar dori-o Iliescu, Vanghelie, Vântu, Patriciu sau Voiculescu şi a spus că aceştia au nevoie de linişte pentru că "trebuie continuat modul în care ei au devenit proprietari pe timpul lui Ion Iliescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici