Iliescu despre demisiile de la Cluj: O reacţie normală, pertinentă

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că demisiile anunţate de Vasile Dâncu, Ioan Rus şi Vasile Puşcaş reprezintă o reacţie normală, pertinentă, care decurge din asumarea răspunderii pentru o performanţă slabă a organizaţiei pe care au coordonat-o.

7 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre demisiile de la Cluj: O reacţie normală, pertinentă

Iliescu despre demisiile de la Cluj: O reacţie normală, pertinentă (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că este o decizie pertinentă, şi anume asumarea răspunderii pentru o performanţă slabă a organizaţiei pe care au coordonat-o şi, în consecinţă, inclusiv pentru retragerea din funcţiile de conducere la nivel naţional", a declarat Iliescu.

"Dar acest lucru nu cred că trebuie dramatizat de către nimeni. Acum cred că reacţia lor este cea normală. Reacţia iniţială, nervoasă, era nemotivată, pentru că era o decizie (decizia CExN de dizolvare a conducerilor organizaţiilor care au obţinut sub 20% la locale, n.r.) comună, tocmai pentru a da un anumit sentiment revigorării muncii de partid în perioada pregătirii alegerilor parlamentare", a adăugat Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD şi-a manifestat speranţa ca Dâncu, Rus şi Puşcaş, care au acumulat o anumită experienţă în cursul acestor ani, să ajute în continuare organizaţia judeţeană PSD Cluj şi oamenii care îşi vor asuma răspunderea la nivelul acestei filiale să se consolideze şi să-şi îmbunătăţească performanţa la viitoarele alegeri parlamantare.

Vicepreşedinţii PSD Ioan Rus şi Vasile Dâncu au demisionat, marţi, din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD, mai puţin din partid. De asemenea, Vasile Puşcaş şi-a anunţat şi el demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici