Iliescu, despre Ponta: Vârsta se trădează, e mai impulsiv, mai tânăr, dar e un băiat inteligent

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să fie mai reţinut în declaraţiile despre procurori, că vârsta acestuia se trădează şi e mai impulsiv şi mai tânăr, dar că e un băiat inteligent, care va învăţa şi din aceste momente.

2416 afișări
Imaginea articolului Iliescu, despre Ponta: Vârsta se trădează, e mai impulsiv, mai tânăr, dar e un băiat inteligent

Iliescu, despre Ponta: Vârsta se trădează, e mai impulsiv, mai tânăr, dar e un băiat inteligent (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze faptul că Inspecţia Judiciară s-a sesizat cu privire la declaraţii făcute de premierul Victor Ponta şi întrebat dacă preşedintele PSD poate să se refere la procurori în mod liber sau ar trebui să fie mai reţinut, Iliescu a răspuns: "Vedeţi, vârsta se trădează. E un om mai impulsiv, mai tănâr, dar e un băiat inteligent şi eu am încredere că ştie să înveţe inclusiv din asemenea momente".

Întrebat dacă are observaţii la adresa lui Ponta, Iliescu a arătat că nu are de gând să iasă public pe acest subiect, el menţionând că are căi de comunicare în interiorul partidului, fiind preşedinte de onoare al social-democraţilor.

Întrebat dacăare sfaturi pentru premier, Iliescu a răspuns: "Sfaturi am multe de dat, dar nu le fac aici".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici