Iliescu: Înăsprirea măsurilor punitive în trafic se impune, îl susţin pe Ponta

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi-a exprimat, joi, susţinerea faţă de propunerea premierului Victor Ponta referitoare la înăsprirea legislaţiei rutiere, el apreciind că se impune luarea unor măsuri punitive care să disciplineze şoferii în trafic.

225 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Înăsprirea măsurilor punitive în trafic se impune, îl susţin pe Ponta

Iliescu: Înăsprirea măsurilor punitive în trafic se impune, îl susţin pe Ponta (Imagine: Razvan Chirita / MEdiafaxFoto)

"Sigur, o anumită înăsprire poate a unor măsuri punitive se impune, ţinând seama de experienţă, accidente foarte mari, lipsa de atenţie a şoferilor. Circulaţia e cam la nivelul unor ţări mai bine dotate, mai dezvoltate şi aceasta provoacă foarte multe accidente şi sunt mulţi oameni superficiali, nepregrătiţi, care nu ţin seama că legea e lege", a spus Iliescu.

El a apreciat că se impune luarea unor măsuri punitive care să disciplineze şoferii în trafic.

"Deci, nişte măsuri care să înăsprească cumva măsurile punitive sunt de natură să disciplineze oamenii. Din acest punct de vedere, privesc cu deschidere orice idee", a spus Iliescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că nu i s-ar părea excesiv ca în anumite situaţii să fie confiscate maşinile şi motocicletele, ca sancţiune pentru abateri rutiere grave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici