Iliescu le-a împărţit liderilor PSD o carte despre Revoluţia din 1989

Fostul preşedinte Ion Iliescu le-a împărţit, joi, liderilor PSD reuniţi la şedinţa CExN, mai multe exemplare din cartea sa despre Revoluţia română, dând autografe şi dedicaţii şi arătându-se convins că aceştia o vor citi ca "material bibliografic".

352 afișări
Imaginea articolului Iliescu le-a împărţit liderilor PSD o carte despre Revoluţia din 1989

Iliescu le-a împărţit liderilor PSD reuniţi în CExN o carte despre Revoluţia din 1989 (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Iliescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că le-a dat reprezentanţilor PSD veniţi la şedinţa CExN o carte scrisă de el despre Revoluţie, arătând că social-democraţii o vor citi deoarece vor avea acţiuni de aniversare şi trebuie să aibă material bibliografic".

"E o carte despre Revoluţia română. Anul acesta aniversăm 25 de ani de la Revoluţia din decembrie şi am dat un material bibliografic, este o carte scrisă cu câţiva ani în urmă, ca material bibliografic, este o carte de sinteză. «Revoluţia română» , aşa se cheamă", a precizat IoIon Iliescu

El crede că social-democraţii îi vor citi cartea şi că vor fi interesaţi de aceasta. "Da, vor fi interesaţi pentru că vor avea aceste acţiuni de aniversare (a Revoluţiei-n.r.), trebuie să aibă material bibliografic", a adăugat Ion Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici