VIDEO  Imagini dramatice. Doi oameni au căzut dintr-un avion care a decolat din Kabul. Pista aeroportului, eliberată cu elicopterele

  • Haosul a pus stăpânire pe Afganistan, după ce talibanii au preluat ieri controlul capitalei Kabul.
  • Aeroportul din Kabul a fost luat cu asalt de mii de oameni disperaţi să fugă din ţară, de teama noii puteri.
  • Sute de persoane s-au înghesuit în puţinele avioane comerciale care mai aveau permisiunea să decoleze.
3061 afișări
Imaginea articolului Imagini dramatice. Doi oameni au căzut dintr-un avion care a decolat din Kabul. Pista aeroportului, eliberată cu elicopterele

Imagini dramatice: Doi oameni au căzut dintr-un avion care a decolat din Kabul. Pista aeroportului, eliberată cu elicopterele

Avioanele pline cu oameni au putut să mai decoleze până luni dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional Hamid Karzai din Kabul, când toate zborurile comerciale au fost suspendate. Autoritatea aeroportuară i-a îndemnat fără succes pe localnici să nu aglomereze aeroportul, transmite tolonews.com.
 
În acest context, televiziunea indiană Republic a transmis imagini dramatice cu doi oameni care cad dintr-un avion care a decolat din Kabul.
 
Imagini publicate pe reţelele sociale arată cum oamenii disperaţi să fugă din calea talibanilor au luat cu asalt aeroportul şi au ajuns inclusiv pe pistă.
 
În acest timp, elicopterele de luptă Apache ale armatei americane au fost filmate cum zboară extrem de aproape de pământ ca să elibereze calea de rulare, pentru ca un avion C-17 să poată decola. De asemenea, oamenii se agaţă de roţile avionului în timp ce acesta încearcă să decoleze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici