În ce condiţii ar candida Alexandru Rafila la funcţia de preşedinte al României

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că nu are în plan o viitoare candidatură la preşedinţia României, însă dacă PSD consideră că ar putea fi unul dintre candidaţii potenţiali nu are nicio problemă în privinţa unei astfel de decizii.

756 afișări
Imaginea articolului În ce condiţii ar candida Alexandru Rafila la funcţia de preşedinte al României

În ce condiţii ar candida Alexandru Rafila la funcţia de preşedinte al României

Alexandru Rafila a fost întrebat, miercuri seara, la Antena 3, dacă va candida la preşedinţia României, ţinând cont de un sondaj privind încrederea bucureştenilor în politicieni, care îl clasează pe ministrul Sănătăţii pe primul loc.

„Încrederea cetăţenilor este importantă, pentru că, pe de o parte, reflectă faptul că lucrăm cum trebuie acolo unde suntem şi cred că puţină echilibru, modestie sunt necesare. Candidatura la prezidenţiale din partea PSD a spus foarte clar domnul preşedinte Marcel Ciolacu că va fi pe bază de competiţie. Eu nu am în momentul de faţă un astfel de proiect. Rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic. Eu servesc acest partid”, a spus Rafila.

Întrebat cum va răspunde dacă PSD îi va cere să candideze, Rafila a spus că nu are nicio problemă legată de o asemenea decizie.

„Dacă PSD consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibraţi, să aşteptăm timpul să treacă. Vedeţi că această popularitate de care beneficiez eu din punctul de vedere al încrederii - că asta nu înseamnă că cineva te şi votează - are efecte neaşteptate”, a mai spus Alexandru Rafila.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici