Începe testarea în masă a românilor. Premierul anunţă că se vor face peste 5.000 de teste pe zi

  • Premierul Ludovic Orban a anunţat la radioul public că se vor face peste 5.000 de teste pe zi
  • Premierul spune că nu vor mai exista întârzieri în diagnosticare iar diagnosticarea se va face în maxim 24 de ore din momentul solicitării
  • Astăzi au fost făcute cele mai multe teste de când a început epidemia în România: 4.599
10990 afișări
Imaginea articolului Începe testarea în masă a românilor. Premierul anunţă că se vor face peste 5.000 de teste pe zi

Începe testarea în masă a românilor. Premierul anunţă că se vor face peste 5.000 de teste pe zi

Premierul României a declarat la Radio România Actualităţi că va incepe testarea în masă a românilor.Ludovic Orban estimează că se vor face până luni peste 5000 de teste pe zi. Premierul spune că doar aşa vor fi diagnosticaţi cat mai repede cei infectaţi şi nu vor mai exista întârzieri.

"În ceea ce priveşte capacitatea de testare şi de diagnosticare, am crescut constant această capacitate, la ora actuală putem procesa peste 4000 de teste zilnic iar obiectivul nostru este să depăşim până luni, 5000 de teste zilnice astfel încât să nu mai existe întârzieri în diagnosticare şi diagnosticarea să se poată face în maxim 24 de ore din momentul solicitării", a declarat Ludovic Orban la Radio România Actualităţi.

Astăzi am avut şi cel mai mare număr de teste efectuate într-o singură zi. 4.599 de români au fost testaţi iar dintre aceşti, 441 au fost diagnosticaţi pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici