Intervenţie în Parlamentul European despre amendamentul privind pragul la abuzul în serviciu

Europarlamentarul Ramona Strugariu, copreşedinte Reper, a avut o intervenţie în Parlamentul European, în care a vorbit despre amendamentul privind pragul de 250.000 de lei la abuzul în serviciu: „Sper s-a întâmplat dintr-o regretabilă eroare”.

1429 afișări
Imaginea articolului Intervenţie în Parlamentul European despre amendamentul privind pragul la abuzul în serviciu

Intervenţie în Parlamentul European despre amendamentul privind pragul la abuzul în serviciu

Copreşedintele REPER Ramona Strugariu a adus în atenţia Parlamentului şi Comisiei Europene „încercarea PNL-PSD-UDMR de a dezincrimina abuzul în serviciu”.

„Senatul României a votat un amendament care dezincriminează practic abuzul în serviciu, stabilindu-i un prag de 50.000 de euro. Adică o maşină de lux sau un apartament din provincie. Eu sper că acest lucru s-a întâmplat dintr-o regretabilă eroare şi le cer acelor colegi din coaliţia de guvernare care propun stimulente pentru corupţie să înceteze să ne mai facă de ruşine. Atunci când căutăm susţinere şi credibilitate la Bruxelles pentru Schengen sau alte lucruri, trebuie mai întâi să nu ne batem joc de România acasă şi să ne facem treaba acolo”, a afirmat Ramona Strugariu.

Liderii PNL şi PSD, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, au anunţat miercuri seara că susţin în Camera Deputaţilor propunerea Ministerului Justiţiei privind pragul de 9.000 de lei pentru abuzul în serviciu.

Senatul a aprobat un proiect de lege care prevede un prag valoric pentru abuzul în serviciu în cuantum de 250.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici