Ioan Oltean: Procentul PD relevat de sondaje este conjunctural şi trebuie consolidat

Vicepreşedintele PD, Ioan Oltean, a declarat, duminică, la Consiliul de Coordonare Local al PD Suceava, că procentul de peste 50 la sută pe care PD îl are în sondaje este conjunctural şi poate fi pierdut dacă nu va fi consolidat printr-o politică serioasă, în interesul comunităţii locale.

2 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean: Procentul PD relevat de sondaje este conjunctural şi trebuie consolidat

Suceava: Ioan Oltean: Procentul PD relevat de sondaje este conjunctural şi trebuie consolidat

Vicepreşedintele PD a spus că Partidul Democrat se află în campanie electorală "aşa cum se află toate partidele politice", în condiţiile în care în următoarea perioadă, vor fi mai multe acţiuni politice majore, acţiuni electorale, ce vor marca "în mod semnificativ" viaţa fiecărui partid politic.

Oltean le-a spus membrilor PD Suceava că, în acest moment, Partidul Democrat se detaşează pe eşichierul politic românesc prin "maturitate, echilibru şi voinţă politică" şi că este cotat în toate sondajele cu peste 50 la sută, "procent pe care, nici noi care facem politică de mulţi ani, nu l-am crezut".

"Este însă cert că acest procent este unul conjunctural, nu unul consolidat, unul de durată pe care noi să ne aşezăm şi să aşteptăm alegerile din toamna acestui an, alegerile locale din primăvara anului viitor sau alegerile parlamentare din 2008", a spus Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici