Ioan Talpeş crede că e posibil ca şi alţi şefi de stat să vină în judeţul Constanţa în afară de Bush

Preşedintele Uniunii Populare Social Creştine, Ioan Talpeş, crede că este posibil ca şi alţi şefi de stat să vină în judeţul Constanţa, pentru diverse întâlniri, în perioada summit-ului NATO de la Bucureşti, în afară de Traian Băsescu şi George Bush, care au confirmat deja întâlnirea de la Neptun.

31 afișări
Imaginea articolului Ioan Talpeş crede că e posibil ca şi alţi şefi de stat să vină în judeţul Constanţa în afară de Bush

Ioan Talpeş crede că e posibil ca şi alţi şefi de stat să vină în judeţul Constanţa în afară de Bush (Imagine: Mediafax Foto)

Senatorul Talpeş a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că este posibil ca preşedintele SUA să fi cerut în mod expres ca una dintre întâlnirile sale cu prilejul summit-ului să aibă loc în judeţul Constanţa.

"S-ar putea ca domnul Bush chiar să dorească să vadă Marea Neagră. Poate chiar este nevoie să treacă pe aici pentru că există o localizare unde se va situa o bază americană", a declarat preşedintele Uniunii Populare Social Creştine.

El consideră că judeţul Constanţa a fost ales pentru discuţiile dintre preşedintele american şi Traian Băsescu deoarece la asemenea reuniuni este nevoie de o "ieşire din cadru". Talpeş crede că este posibil ca şi alte întâlniri între participanţii la summit-ul NATO să aibă loc în judeţul Constanţa, dar nu ştia nimic concret în acest sens.

Fostul şef SIE a mai precizat că cei care vin la acest summit sunt profesionişti reali, care decid tot ce înseamnă NATO la nivel guvermental şi militar.

"Aici vin oameni despre existenţa cărora nici nu se ştie, dar care au un rol deosebit în lumea aceasta şi poate că rolul lor este generat şi e asigurat tocmai de faptul că nu se ştie cine sunt. Mă refer la Armată şi Servicii", a afirmat Ioan Talpeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici