Iohannis a invitat 200 de copii la Palatul Cotroceni de Ziua Internaţională a Copilului

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat miercuri 200 de copii la Palatul Cotroceni, majoritatea provenind din centre de plasament, comunităţi şi familii marginalizate sau având cerinţe educaţionale speciale, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

247 afișări
Imaginea articolului Iohannis a invitat 200 de copii la Palatul Cotroceni de Ziua Internaţională a Copilului

Iohannis a invitat 200 de copii la Palatul Cotroceni de Ziua Internaţională a Copilului (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Proiectul România Educată, destinat viitorului educaţiei, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulţii, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteţi viitorul. Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor. În viaţă trebuie să vă bucuraţi de fiecare ocazie şi să învăţaţi că orice barieră poate fi depăşită", le-a transmis şeful statului copiilor, potrivit surse citate.

Alături de copiii prezenţi la Palatul Cotroceni s-au aflat şi actorii Teatrului Ion Creangă, care au susţinut un spectacol.

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Copiilor şi Adopţie, Asociaţia Touched România, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi şi Clubul de Educaţie Alternativă – Policy Center for Roma and Minorities au făcut posibilă participarea copiilor la acest eveniment organizat de Administraţia Prezidenţială.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici