Iohannis a semnat decretele de înaintare în grad pentru şase militari

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretele de decorare pentru şase militari, printre care trei veterani de război, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

865 afișări
Imaginea articolului Iohannis a semnat decretele de înaintare în grad pentru şase militari

Iohannis a semnat decretele de înaintare în grad pentru şase militari (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Contraamiralul cu două stele, în retragere, veteran de război, Petre Zamfir a fost înaintat în gradul de viceamiral cu trei stele, generalul maior – cu două stele, în retragere, veteran de război, Răbăcel Gheorghe, a fost înaintat în gradul de general locotenent cu două stele şi generalul de brigadă – cu o stea, în retragere, veteran de război, Conţeanu Petre a fost înaintat în gradul de general maior cu două stele.

De asemenea, coloneii Vlad Gheorghiţă şi Nicolau Adrian au fost înaintaţi în gradul de general de brigadă cu o stea, iar generalul de brigadă cu o stea Harabagiu Marius - decorat cu una dintre cele mai importante distincţii ale armatei americane, "Steaua de Bronz", pentru curajul dovedit în Afaganistan - a fost în gradul de general maior cu două stele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici