Iohannis a stat doar două minute la şedinţa noului Guvern: „Chiar dacă mandatul e unul scurt, sunt convins că va fi de succes” - VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a stat, luni seară, două minute la şedinţa informală a noului Guvern. Premierul Ludovic Orban a anunţat că şeful statului este invitat şi la următoarea reuniune a Executivului.

978 afișări

„Domnule preşedinte mulţumim că ne-aţi însoţit la această primă reuniune informală a Guvernului. Vă invit să ne adresaţi câteva cuvinte şi oricând consideraţi că există temeiuri serioase să participaţi la şedinţele de Guvern vă aşteptăm cu drag. De altfel, oricum o să vă invităm şi la următoarea şedinţă de Guvern”, a declarat Ludovic Orban, luni seară, la Palatul Victoria.

La rândul său, Klaus Iohannis a transmis noului premier şi miniştrilor că deşi vor avea un mandat scurt, acesta va fi „unul puternic şi de succes”.

„Mulţumesc domnule prim-ministru. În primul rând, mulţumesc pentru invitaţia de a vă însoţi la prima întrunire informală. Profit de ocazie să vă felicit domnule prim-ministru, onoraţi membri ai Guvernului, să vă urez mult succes, chiar dacă mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins că va fi unul puternic şi de succes. În acest sens vă doresc numai bine tuturor”, a afirmat Klaus Iohannis, luni la şedinţa informală a Guvernului Orban.

Cabinetul Orban a primit votul de învestitură, luni, în Parlament, echipa guvernamentală depunând şi jurământul la Palatul Cotroceni.

Imediat după ce a depus votul de învestitură la Palatul Cotroceni la Palatul Victoria are loc o şedinţă informală, la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a fost aşteptat pe scări de premierul Orban şi mai mulţi membri ai Cabinetului.

Taguri:
iohannis,
guvern,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici