Iohannis: Am votat numai pentru preşedintele României

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a votat, duminică, "pentru normalitate", el spunând că şi-a exprimat opţiunea doar pentru alegerea preşedintelui şi că nu i s-a părut "util" referendumul.

123 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Am votat numai pentru preşedintele României

Iohannis: Am votat numai pentru preşedintele României (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Klaus Iohannis a votat, în jurul orei 10.00, la Şcoala Generală nr 4 din Sibiu, fiind însoţit de soţia sa, Carmen.

"Am votat numai pentru preşedintele României. Astăzi am votat pentru normalitate. Nu mi s-a părut util referendumul", a declarat Klaus Iohannis, la ieşirea de la urne.

Primarul Sibiului a spus că prezenţa la vot este foarte importantă şi i-a îndemnat pe sibieni să participe în număr cât mai mare la scrutin.

"Prezenţa la vot este foarte importantă, ca la orice alegeri. Să nu uităm este modul în care cetăţeanul poate să participe la democraţie", a afirmat Iohannis.

Imediat după exprimarea votului, primarul şi soţia sa au plecat într-o delegaţie în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici