Iohannis are un nou obiectiv: „Mă voi implica activ"

Raportul publicat astăzi de ONU cu privire la schimbările climatice trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi toţi, afirmă Klaus Iohannis: „Mă voi implica activ în procesele care vizează rezolvarea crizei climatice”.

8528 afișări
Imaginea articolului Iohannis are un nou obiectiv: „Mă voi implica activ"

Iohannis: Mă voi implica activ în procesele care vizează rezolvarea crizei climatice

„Raportul publicat astăzi de ONU cu privire la schimbările climatice trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi toţi! Magnitudinea, precum şi ritmul accelerat în care au loc schimbările climatice cauzate de acţiunea umană nu ne permit să mai amânăm decizii şi măsuri care să reducă efectele dramatice ale acestora. Este nevoie să acţionăm ferm, coordonat la nivel naţional, european şi internaţional, pentru a implementa politici publice adecvate”, transmite Klaus Iohannis.

El spune că se va impica în rezolvarea crizei clatice.

„Mă voi implica activ în procesele care vizează rezolvarea crizei climatice. Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să protejăm mediul înconjurător pentru sănătatea noastră şi a generaţiilor viitoare”, conchide şeful statului.

Încălzirea globală va deveni un fenomen şi mai grav, limita de încălzire a globului va fi atinsă în următorii 20 de ani, se arată în raportul „Cod roşu pentru umanitate”, prezentat luni de ONU.

ONU continuă să tragă un semnal de alarmă privind încălzirea globală. Omenirea este în pericol din cauza încălzirii globale, iar vina îi aparţine, susţin reprezentanţii ONU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici