Iohannis cere ambasadorilor ca toţi românii să poată vota la alegerile din 2024

„Vă solicit să depuneţi toate eforturile ca toţi cetăţenii români să-şi exercite dreptul de vot în cele mai bune condiţii”, le-a spus Klaus Iohannis ambasadorilor români în timpul Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române.

166 afișări
Imaginea articolului Iohannis cere ambasadorilor ca toţi românii să poată vota la alegerile din 2024

„Amintesc faptul că ne aflăm în pragul unui an electoral care va presupune desfăşurarea a trei procese electorale în care veţi fi implicaţi, două naţionale şi unul european”, spune Klaus Iohannis la întâlnirea anuală cu ambasadorii şi consulii români.

El afirmă că „aceste procese electorale nu sunt doar un exerciţiu administrativ, sunt expresia democraţiei în sine”.

„De aceea, vă solicit să depuneţi toate eforturile ca toţi cetăţenii români, oriunde s-ar afla, să-şi poată exercita dreptul de vot în cele mai bune condiţii”, încheie şeful statului.

În 2024 vor avea loc alegeri parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici