Iohannis, convins că se va face rotativa guvernamentală: Se va încheia pe 30 mai

Rotativa guvernamentală se va încheia pe 30 mai, a spus, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

287 afișări
Imaginea articolului Iohannis, convins că se va face rotativa guvernamentală: Se va încheia pe 30 mai

Iohannis, convins că se va face rotativa guvernamentală: Se va încheia pe 30 mai

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, întrebat dacă se va face rotativa, că procedura se va încheia pe 30 mai.

„După părerea mea calendarul iniţial al rotaţiei poate fi respectat. Vineri ar începe procedura şi în varianta optimală ea s-ar putea încheia pe 30 mai”, a spus preşedintele.

Acelaşi lucru l-a spus Iohannis şi celor din PNL.

„I-am rugat să trateze negocierile în coaliţie şi cu greviştii cu toată seriozitatea. Să fie o parte releventă în păstrarea stabilităţii guvernării, stabilitatea generală în România, fiindcă numai de instabilitate şi de certuri politice nu avem nevoie în situaţia în care şi noi doi am menţionat gravitatea crizei cauzate de atacul Rusiei asupra Ucrainei, de problemele de energie, de ambiţiile noastre de traziţie verde, pentru toate acestea e nevoie de stabilitate, de o guvernare înţeleaptă şi de măsuri care vin să sprijine şi pe cei care lucreză şi au aşteptări din partea guvernanţilor”, a mai spus Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat că, în esenţă, „toate aceste chesituni pot fi rezolvate cu înţelepciune”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici