Iohannis: Dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte, sunt dispus să discut despre şefia PNL

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a spus joi că, după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care liderul PNL, Crin Antonescu, devine preşedinte, este "dispus să discute" despre preluarea şefiei PNL, fiind posibil să fie una dintre persoanele care "ar intra în discuţie".

639 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte, sunt dispus să discut despre şefia PNL

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că la actualul congres al PNL este interesantă o funcţie de conducere, dar nu vizează postul lui Crin Antonescu.

Întrebat dacă după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care Crin Antonescu devine preşedinte, este interesat de conducerea PNL, Iohannis a spus că "este posibil" ca atunci să fie una dintre "persoanele care ar intra în discuţie".

"Este posibil ca atunci să devin una dintre persoanele care ar intra în discuţie, dacă va fi aşa sau nu vom vedea atunci. Nu cu gândul acesta am intrat în PNL, dar dacă atunci se pune problema evident că sunt dispus să discut", a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă nu se simte cumva folosit de Crin Antonescu a cărui poziţie în sondaje privind credibilitatea a scăzut, Iohannis a spus că nu s-a simţit niciodată folosit şi nici nu crede că preşedintele PNL l-a folosit ca "o lovitură de imagine".

El a fost întrebat la care dintre filialele PNL şi-a depus adeziunea şi a afirmat că a făcut apel la o situaţia excepţională, înmânându-i adeziunea lui Crin Antonescu, acesta aprobând-o.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.

El a spus că a acceptat să devină membru PNL în urma invitaţiei lui Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici