Iohannis, despre accidentul lui Lucian Bode, ministrul Transporturilor: „Nu e bine să te grăbeşti”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că în urma accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, se pot trage două concluzii: că nu e bine să te grăbeşti când eşti cu maşina şi că e nevoie de dezvoltarea infrastructurii.

1159 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre accidentul lui Lucian Bode, ministrul Transporturilor: „Nu e bine să te grăbeşti”

Iohannis, despre accidentul lui Lucian Bode, ministrul Transporturilor: „Nu e bine să te grăbeşti”

Întrebat despre accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, preşedintele României a spus că autorităţile competente vor face investigaţiile necesare, dar că, în urma acestuia, se pot trage două concluzii.

„În primul rând este regretabil că se întâmplă un accident chiar în condiţiile în care în maşină se afla un demnitar. De aici, putem să tregem cel puţin două concluzii: prima, că nu este bine să te grăbeşti când vrei să ajungi cu maşina undeva, şi ăsta e un lucru de care ar trebui să ţinem cont cu toţii, doi, se vede din păcate foarte clar nevoia dezvoltării infrastructurii”, a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a spus că ministrul s-a deplasat cu maşina „pusă la dispoziţie absolut legal” şi că nu există asemănări cu cazul lui Gabriel Oprea.

„Cu greu pot fi comparate aceste două speţe, ne amintim cu tristeţe de incidentul de acum câţiva ani, când un poliţist a murit ântr-un accident. Din informaţiile mele încă se cercetează, în acest ultim accident nu a fost vorba de nicio coloană, ministrul s-a deplasat cu maşina pusă la dispoziţie absolut legal de SPP. Dacă în trafic s-a greşit, vom afla, sper repede, cine şi de ce a greşit”, a mai spus Iohannis.

O filmare a unui motociclist aflat în trafic arată cum o maşină în care se afla ministrul Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Accidentul a avut loc pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, nu se afla la volan în momentul accidentului din judeţul Argeş, afirmă premierul Ludovic Orban. El spune că Poliţia trebuie să verifice exact circumstanţele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici