Iohannis despre candidatul la Primăria Capitalei: Coaliţia a făcut paşi buni. A găsit un candidat bun

„Ca să nu fiu foarte evaziv, cred că, până în momentul acesta, Coaliţia a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, spune preşedintele Klaus Iohannis despre candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei.

200 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre candidatul la Primăria Capitalei: Coaliţia a făcut paşi buni. A găsit un candidat bun

Iohannis despre candidatul la Primăria Capitalei: Coaliţia a făcut paşi buni. A găsit un candidat bun

Iohannis a fost întrebat, legat de alegerile locale, pe cine ar vota la Primăria Capitalei între candidatul comun susţinut de PSD şi PNL şi Nicuşor Dan, care a fost susţinut de PNL.

„Păi, staţi să îşi anunţe candidatura şi pe urmă discutăm. Vă amintiţi cu „pe cine votaţi?” acum mai mulţi ani, şi pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta, ca să nu fiu foarte evaziv, cred că, până în momentul acesta, Coaliţia a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, a răspuns preşedintele.

În ce priveşte ultimele discuţii din coaliţie, având în vedere că s-ar contura susţinerea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, Iohannis a fost întrebat ce părere are.

„Nu cred că este momentul acum să discutăm despre ce va fi după europarlamentare. Aşa s-a convenit şi în Coaliţie, acum toată lumea să se concentreze pe europarlamentare şi locale, iar după aceea imediat să se tranşeze chestiunea felului în care se vor prezenta candidaţi pentru Preşedinte şi ulterior pentru Parlamentul naţional. Cunosc aceste discuţii, dar nu cred că este bine să amestecăm lucrurile acum. Aşa s-a convenit, acum discutăm europarlamentare şi locale. Că vom avea opinii, toţi avem opinii, dar pentru omul de rând cred că este bine să primească aceste opinii pe rând. Dacă le amestecăm pe toate, nu rezolvăm probabil mare lucru”, a răspuns Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici