Iohannis, despre desemnarea unui premier PSD: Nu consider că va mai fi situaţia în viitorul apropiat

Klaus Iohannis nu consideră că va fi în viitorul apropiat în situaţia de a desemna un prim-ministru din partea PSD. Preşedintele a declarat, marţi, la Palatul Cotroceni, că Guvernul PNL „face o treabă foarte bună".

172 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre desemnarea unui premier PSD: Nu consider că va mai fi situaţia în viitorul apropiat

Iohannis, despre desemnarea unui premier PSD: Nu consider că va mai fi situaţia în viitorul apropiat

„Nu consider că va mai fi situaţia în viitorul apropiat. Eu am desemnat premier din partea PNL. Mi se pare că Guvernul PNL face o treabă foarte bună. Nu intenţionez să numesc premier PSD. Nici nu va fi cazul", a afirmat Klaus Iohannis.

Acesta a declarat, marţi, că adoptarea unei eventuale moţiuni de cenzură la adresa guvernului Orban este „primul pas” spre declanşarea alegerilor anticipate.

El a fost întrebat dacă adoptarea unei eventuale moţiuni de cenzură la adresa guvernului Orban va duce la declanşarea alegerilor anticipate.

Chestionat cu privire la intenţia anunţată de PSD de a depune o moţiune de cenzură şi dacă asumarea răspunderii Guvernului pe trei legi reprezintă un risc asumat, şeful statului a spus: „În primul rând este dreptul constituţional al grupului PSD să depună moţiune de cenzură”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici