Iohannis, despre funcţia de secretar general NATO: Nu intenţionez să scurtez mandatul

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat marţi dacă va scurta mandatul pentru a ocupa funcţia de secretar general NATO.

570 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre funcţia de secretar general NATO: Nu intenţionez să scurtez mandatul

Iohannis, despre funcţia de secretar general NATO: Nu intenţionez să scurtez mandatul

Întrebat dacă ia în calcul plecarea de la Palatul Cotroceni înainte de terminarea mandatului pentru a ocupa funcţia de secretar general al NATO, preşedintele Klaus Iohannis a spus că nu se va întâmpla acest lucru.

„În ce priveşte NATO, ştiţi că voi face o declaraţie mai târziu (la ora 17.00 - n.r.) şi o să vă spun mai multe atunci. Nu intenţionez să îmi scurtez mandatul de preşedinte”, a spus Iohannis.

România i-ar fi notificat pe ceilalţi membri NATO că intenţionează să îl nominalizeze pe Klaus Iohannis, drept candidat la funcţia de secretar general al NATO, potrivit mai multor surse printre care jurnaliştii de la Bloomberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
nato,
mandat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici