Iohannis: Încurajez pe toată lumea să contribuie la promovarea egalităţii de gen şi împuternicirea femeilor

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, marţi, un mesaj pe Twitter, în care încurajează cetăţenii să contribuie la promovarea egalităţii de gen şi împuternicirea femeilor, făcând referire la un raport „HeForShe” publicat de organizaţia ONU pentru egalitate de gen şi împuternicire a femeilor.

192 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Încurajez pe toată lumea să contribuie la promovarea egalităţii de gen şi împuternicirea femeilor

Iohannis: Încurajez pe toată lumea să contribuie la promovarea egalităţii de gen

„În calitate de Campion al @HeForShe, sunt fericit să lansez #HeForShe #IMPACTReport care arată poveştile oamenilor din toată lumea care acţionează pentru #egalitatedegen. Încurajez pe toată lumea să contribuie către promovarea egalităţii de gen şi împuternicirea femeilor”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Raăortul de organizaţia ONU pentru egalitate de gen şi împuternicire a femeilor, mişcarea de solidaritate.

Potrivit raportului publicat de organizaţia ONU pentru egalitate de gen şi împuternicire a femeilor: „Date privind paritatea de gen: În ciuda unei aşteptări de 202 de ani pentru ca decalajul economic între sexe să se închidă HeForShe Champions o creştere constantă a reprezentării femeilor la seniori conducerea este în curs de dezvoltare, Koç Holding din Turcia mutând de la 7% femei de pe consiliu în 2014 la 28% în 2018, iar comitetul neexecutiv al Unilever a mutat de la 36% femei în 2014 la 45% în 2018”.

Taguri:
iohannis,
egalitate,
gen

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici