Iohannis l-a decorat pe generalul Philip Breedlove, fostul comandant NATO în Europa

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de decorare a generalului cu patru stele Philip Mark Breedlove la încheierea mandatului în calitate de comandant aliat suprem din Europa şi comandant al Comandamentului Statelor Unite ale Americii pentru Europa.

192 afișări
Imaginea articolului Iohannis l-a decorat pe generalul Philip Breedlove, fostul comandant NATO în Europa

Iohannis l-a decorat pe generalul Philip Breedlove, fostul comandant NATO în Europa

Breedlove a primit Ordinul Naţional Steaua României în grad de Mare Ofiţer, cu însemn pentru militari "în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia deosebită avută la întărirea securităţii României în cadrul Alianţei Tratatului Atlanticului de Nord", potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedinţia îşi exprimă "înalta apreciere pentru contribuţia deosebită avută la întărirea securităţii României în cadrul Alianţei Tratatului Atlanticului de Nord, pentru eforturile depuse în vederea creşterii prezenţei aliate pe teritoriul ţării noastre, precum şi pentru planificarea şi implementarea Operaţiei 'Atlantic Resolve' şi a Iniţiativei Statelor Unite ale Americii de Asigurare Europeană pe teritoriul României şi în regiunea Mării Negre".

Generalul Curtis "Mike" Scaparrotti a fost instalat marţi în funcţiile de comandant NATO în Europa şi de şef al Comandamentului american în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici