Iohannis: Liberalii doresc un preşedinte al României echidistant, mediator, model de comportament

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a precizat, sâmbătă, în discursul său de candidat la preşedinţa partidului, susţinut în faţa congresului, că liberalii îşi doresc un preşedinte al României echidistant, mediator, model de comportament public, promotor al parteneriatului strategic cu SUA

105 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Liberalii doresc un preşedinte al României echidistant, mediator, model de comportament

Klaus Iohannis (Imagine: Sebastian Tataru/ Mediafax Foto)

"Ce preşedinte pentru România ne dorim, dragi liberali? Eu cred că ne dorim un preşedinte care este echidistant, un preşedinte ediator, garant al funcţionării eficiente a insttuţiilor statului. Noi ne dorim un preşedinte care e un model de comportament public şi poate acest lucru acum îl înţelegem foarte, foarte bine", a spus Iohannis.

El a arătat că liberalii îşi doresc un preşedinte garant al marilor orientări în politică externă, a marilor proiecte care garantează siguranţa şi locul României şi acum şi pentru anii care vor veni.

"Ne dorim un preşedinte care promovească parteneriatul strategic cu SUA, care înţelege care e rolul României în NATO, care doreşte să dea o voce puternică, sănătoasă, României în UE, un preşedinte preocupat de solidaritatea cu Republica Moldova şi cu românii din diaspora", a mai spus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici