Iohannis, mesaj de Paştile Catolice: Să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile către cei în suferinţă

Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării şi a renaşterii, să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile către cei în suferinţă, susţine preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj adresat cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

118 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj de Paştile Catolice: Să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile către cei în suferinţă

Sursa foto: Facebook

„Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România cele mai calde urări de pace, sănătate şi bucurie. Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării şi a renaşterii. În mijlocul tuturor provocărilor şi al încercărilor prin care trecem, Paştele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi şi ne aminteşte că suntem însoţiţi mereu de iubirea şi puterea divină”, arată preşedintele.

Cea mai mare putere a noastră stă în capacitatea de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie, arată şeful statului.

„În acest spirit de solidaritate şi compasiune, să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile către cei în suferinţă, oferindu-le lumina speranţei şi mângâierea credinţei. Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie. Vă urez tuturor un Paşte binecuvântat, în pace şi armonie!”, se spune în încheierea mesajului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici