Iohannis: „Nu am primit legea cu redeschiderea pieţelor”. Ciolacu îl acuză pe şeful statului că „minte din nou”

  • Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că „minte din nou”, după ce şeful statului a spus, luni, că legea privind redeschiderea pieţelor în stare de alertă nu a ajuns la promulgare.
388 afișări
Imaginea articolului Iohannis: „Nu am primit legea cu redeschiderea pieţelor”. Ciolacu îl acuză pe şeful statului că „minte din nou”

Iohannis: „Nu am primit legea cu redeschiderea pieţelor”. Ciolacu îl acuză pe şeful statului că „minte din nou”

„Iohannis minte din nou! Legea cu deschiderea pieţelor este trimisă la promulgare de aproape 20 de zile! Să îl ajutăm pe Iohannis să se documenteze! A minţit cu vaccinul, a minţit cu infectările şi acum minte şi cu pieţele”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă va promulga legea pentru redeschiderea pieţelor, Klaus Iohannis a spus: „Nu a ajuns la mine”.

 

Iohannis minte din nou! Legea cu deschiderea pieţelor este trimisă la promulgare de aproape 20 de zile! Să îl ajutăm pe...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 30 noiembrie 2020

 

Deputaţii au decis, pe 10 noiembrie, că, pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici