Iohannis se întâlneşte cu liderii partidelor care îl susţin

Liderii formaţiunilor parlamentare care îl susţin pe Klaus Iohannis pentru funcţia de premier vor avea o întâlnire cu acesta duminică seară, pentru a reconfirma sprijinul pentru primarul Sibiului, precum şi pentru stabilirea unui plan de acţiune în acest sens.

25 afișări
Imaginea articolului Iohannis se întâlneşte cu liderii partidelor care îl susţin

Iohannis se întâlneşte cu liderii partidelor care îl susţin (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

Întâlnirea va avea loc duminică, la ora 18.30, la cabinetul preşedintelui Senatului, a anunţat Biroul de presă al PSD.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că în cursul zilei a vorbit la telefon cu Klaus Iohannis despre posibilitatea unei întâlniri, duminică, la Bucureşti, împreună cu reprezentanţi ai majorităţii parlamentare, pentru a reconfirma sprijinul acesteia pentru edilul Sibiului, precum şi pentru stabilirea unui plan de acţiune în acest sens.

Lucian Croitoru, premierul desemnat de preşedintele Traian Băsescu, a anunţat, sâmbătă, că luni şi marţi va avea consultări privind alcătuirea guvernului cu liderii partidelor parlamentare şi cu cel al grupului minorităţilor naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici