Iohannis se întâlneşte joi cu preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas

Preşedintele Klaus Iohannis are programată joi o întâlnire cu preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, la Ramallah şi va depune o coroană de flori la Mausoleul fostului preşedinte Yasser Arafat.

189 afișări
Imaginea articolului Iohannis se întâlneşte joi cu preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas

Iohannis se întâlneşte joi cu preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Preşedintele, aflat într-o vizită de stat în Israel şi Palestina începând de duminică seara, merge joi în Palestina. La ora 11:45 va depune o coroană de flori la Mausoleul fostului preşedinte Yasser Arafat.

Ceremonia primirii oficiale de către preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, la Complexul prezidenţial de la Ramallah va avea loc la ora 12.00, urmată de convorbiri oficiale.

Klaus Iohannis şi Mahmoud Abbas vor susţine apoi o conferinţă de presă comună, iar la ora 14:30 va avea loc ceremonia oficială de rămas bun.

Preşedintele s-a întâlnit, luni, la Ierusalim cu omologul său israelian, Reuven Rivlin, la reşedinţa prezidenţială "Beit Hanasi". De asemenea, la sediul Guvernului, a avut loc şi un tête-à-tête cu prim-ministrul, Benjamin Netanyahu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici