Iohannis şi Timofti au avut o convorbire telefonică. Preşedintele Republicii Moldova, în vizită în România

Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi seara o convorbire telefonică cu omologul său moldovean, Nicolae Timofti, cei doi discutând despre situaţia social-politică de la Chişinău, Timofti urmând să facă o vizită oficială în România, la invitaţia şefului statului român.

2368 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Timofti au avut o convorbire telefonică. Preşedintele Republicii Moldova, în vizită în România

Iohannis şi Timofti au avut o convorbire telefonică. Preşedintele R. Moldova, în vizită în România (Imagine: Administratia Prezidentiala)

Potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei Republicii Moldova, în cadrul convorbirii, preşedintele Iohannis a reafirmat că, prin învestirea noului Guvern de la Chişinău, s-a făcut un pas important în depăşirea crizei politice şi în ideea implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

De asemenea, sursa citată mai precizează că a fost reafirmată disponibilitatea celor două state de a coopera intens în plan politic, economic şi social, iar preşedintele Timofti i-a mulţumit omologului său român pentru susţinerea constantă pe care o acordă România Republicii Moldova.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Nicolae Timofti să facă o vizită oficială în România, invitaţie care a fost acceptată, vizita urmând să aibă loc în timpul apropiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici