Iohannis solicită să se adreseze Parlamentului, la un an de mandat, în şedinţa din 16 decembrie

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, o scrisoare preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în care cere să adreseze Parlamentului un mesaj la împlinirea unui an de mandat, în şedinţa reunită a celor două Camere din 16 decembrie.

1339 afișări
Imaginea articolului Iohannis solicită să se adreseze Parlamentului, la un an de mandat, în şedinţa din 16 decembrie

Iohannis solicită să se adreseze Parlamentului, la un an de mandat, în şedinţa din 16 decembrie (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

Preşedintele Klaus Iohannis solicită ca, în conformitate cu prevederile Art. 88 din Constituţie, să adreseze Parlamentului un mesaj cu ocazia împlinirii unui an de mandat.

”Vă propun ca data prezentării mesajului în şedinţa reunită a celor două Camere ale Parlamentului să fie data de 16 decembrie, ora 11.00”, menţionează preşedintele Klaus Iohannis în scrisoarea transmisă preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Miercuri, 16 decembrie, Parlamentul va da votul final asupra bugetului de stat pe 2016.

Klaus Iohannis a preluat, oficial, mandatul de preşedinte pe 21 decembrie 2014, după ce a depus jurământul în faţa celor două Camere.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici