Iordache, despre erorile STS de localizare a APELULUI fetei ucise în Caracal: Guvernul să se ocupe/ În 2014, STS a fost acuzat că a furnizat informaţii eronate în cazul accidentului din Munţii Apuseni

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat, pentru MEDIAFAX, în legătură cu erorile de localizare ale STS în cazul fetei dispărute din Caracal, că Guvernul ar trebui să ia nişte măsuri, iar apoi ar putea fi înfiinţată o Comisie de anchetă parlamentară.

1559 afișări
Imaginea articolului Iordache, despre erorile STS de localizare a APELULUI fetei ucise în Caracal: Guvernul să se ocupe/ În 2014, STS a fost acuzat că a furnizat informaţii eronate în cazul accidentului din Munţii Apuseni

Iordache, despre erorile STS de localizare a APELULUI fetei ucise în Caracal: Guvernul să se ocupe, până facem comisia de anchetă

"Având în vedere că începe vacanţa parlamentară ,este dificil să înfiinţăm o comisie de anchetă. Guvernul ar trebuie să ia nişte măsuri în această privinţă, până vom putea face o anchetă. De asemenea STS ar trebui să iasă cu nişte explicaţii pertinente", a declarat Florin Iordache, vineri, pentru MEDIAFAX.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat faptul că este posibil să existe o problemă la STS, având în vedere că nu este prima oară când Serviciul furnizează informaţii greşite.

"Prima oară poate fi o greşeală, dar când se întâmplă şi a doua oară, înseamnă că există o problemă", a completat deputatul PSD.

Fata din Caracal, dispărută miercuri, a apelat 112, însă STS a comis erori de localizare, furnizând trei locaţii greşite, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan.

Conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale nu a avut, până la această oră, o reacţie pe acest subiect.

În anul 2014, Serviciul de Telecomunicţii Speciale a fost acuzat că a furnizat informaţii eronate în cazul accidentului din Munţii Apuseni, atunci când pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa, după ce avionul cu care se deplasau la un caz medical s-a prăbuşit în munţi.

Taguri:
sts,
iordache,
caracal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici