Iordănescu anunţă în plenul Senatului că a demisionat din PSD în urmă cu 11 luni

Senatorul Anghel Iordănescu a anunţat, miercuri, în plen, că a demisionat din PSD în urmă cu 11 luni şi că va activa în continuare ca independent, el explicând că şi-a precizat atât de târziu poziţia deoarece nu a cunoscut "suficient de bine" regulamentul acestei Camere.

15 afișări
Imaginea articolului Iordănescu anunţă în plenul Senatului că a demisionat din PSD în urmă cu 11 luni

Iordănescu anunţă în plenul Senatului că a demisionat din PSD în urmă cu 11 luni (Imagine: Octav Ganea/MediafaxFoto)

El a menţionat că, în urmă cu unsprezece luni şi-a depus demisia din organizaţia PSD Ilvof chiar la sediul din Bulevardul Kiseleff şi a prezentat, în aceeaşi perioadă, o altă demisie chiar preşedintelui Senatului, Mircea Geoană.

"Fac această precizare pentru că, sincer să fiu, nu am cunoscut suficient de bine Regulamentul de funcţionare a Senatului",a spus generalul.

Iordănescu le-a dat, pe altă parte, asigurări colegilor săi că în calitate de senator independent va susţine şi va vota în Senatul României toate proiectele şi iniţiativele legislative, indiferent de unde provin acestea, de la PSD, PDL, PNL, UDMR sau de la "grupurile minoritare".

Preşedintele Băsescu a semnat, joi, peste 50 de decrete privind înaintarea în grad sau acordarea de grade unor cadre militare din MApN, printre acestea numărându-se Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2 şi parlamentarii Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu.

Iordănescu, Oprea şi Neculai Onţanu şi-au declarat susţinere pentru candidatura lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici