Îşi va da Dominic Fritz demisia? Răspunsul primarului

  • Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a vorbit despre informaţiile vehiculate în online, potrivit cărora s-a gândit de două ori să demisioneze.
  • Fritz a oferit detalii şi despre candidatura sa din 2024.
841 afișări
Imaginea articolului Îşi va da Dominic Fritz demisia? Răspunsul primarului

Dominic Fritz a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare, că informaţiile privind o eventuală demisie a sa sunt false, lansate probabil „de unii care visează să revină în curând la butoane”.

„Eu sunt primarul Timişoarei, voi fi primarul Timişoarei, voi candida în 2024 şi o să fiu primarul Timişoarei. Sunt concentrat să fac ceea ce trebuie pentru ca acest oraş să îşi atingă tot potenţialul în care cred cu toată tăria. Ăsta este focusul meu şi nu m-am gândit în absolut nicio secundă în ultimele luni să renunţ la această viziune”, a declarat primarul.

Acesta a adăugat că ia foarte mult în serios încrederea pe care a primit-o.

CITEŞTE ŞI Dominic Fritz despre protestele împotriva restricţiilor. Primarul a fost pus în supermarket să aleagă între Dumnezeu sau virus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici