Iulian Iancu: Miercuri voi avea o discuţie aplicată cu Traian Băsescu

Preşedintele Comisiei de industrii din Cameră, deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că motivul pentru care şeful statului l-a invitat la Cotroceni constă în aprofundarea şi detalierea datelor şi informaţiilor sale cu privire la domeniul sistemului energetic.

64 afișări
Imaginea articolului Iulian Iancu: Miercuri voi avea o discuţie aplicată cu Traian Băsescu

Iulian Iancu: Miercuri voi avea o discuţie aplicată cu Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Iancu a precizat că, la discuţiile de marţi, cu reprezentanţii partidelor, preşedintele Traian Băsescu a dorit să abordeze mai în detaliu domeniul sistemului energetic, dar, din cauza cadrului dezbaterii – fiecare având câteva minute pentru a prezenta punctul de vedere al partidului său – a simţit nevoia să aibă o discuţie în acest sens, aprofundată, doar cu persoana sa, întâlnirea urmând să aibă loc miercuri.

"În urma discuţiilor făcute în plen, de faţă cu toată lumea, privind sectorul energetic, domnia sa (Traian Băsescu, n.r.), care mai are o serie importantă de date şi informaţii privind evoluţia sectorului energetic, a vrut să intre mai în detaliu privind această viziune legată de evoluţia sistemului energetic", a precizat Iancu.

"(Traian Băsescu, n.r) a simţit nevoia să dezvoltăm un pic mai în detaliu, ca priorităţi, oportunităţi, proiecte strategice. A solicitat să dezvoltăm toată această discuţie, pentru că în acel cadru nu se putea, fiecare avea câteva minute pentru a prezenta punctul de vedere al partidului lui. Mâine (miercuri, n.r.) vom avea o discuţie aplicată dedicată sistemului energetic", a adăugat deputatul PSD.

Întrebat de ce a fost invitat de către şeful statutului doar el, şi nu şi alţi reprezentanţi ai altor partide, Iancu a răspuns: "Probabil informaţiile pe care le-am prezentat eu i s-au părut interesante şi a vrut să le dezvolte".

Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu a declarat, după consultările preşedintelui cu partidele politice, că şeful statului a invitat pe unii dintre cei prezenţi la discuţia de marţi la o nouă întâlnire la Cotroceni, miercuri, el precizând în final că este vorba de fapt doar de colegul său Iulian Iancu.

Răspunzând unei întrebări, Sârbu a spus că întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu a prilejuit o discuţie utilă şi că şeful statului a invitat pe unii dintre cei prezenţi la întâlnirea de marţi la o nouă discuţie, miercuri, în jurul orei 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici