Ivan: Năstase are loc oricând în PSD. Faptul că Băsescu îi plânge acum de milă e o ipocrizie ieftină

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Adrian Năstase are loc oricând în PSD, el arătând că şeful statului Traian Băsescu dă dovadă de o "ipocrizie ieftină" prin faptul că îi plânge acum de milă fostului premier.

222 afișări
Imaginea articolului Ivan: Năstase are loc oricând în PSD. Faptul că Băsescu îi plânge acum de milă e o ipocrizie ieftină

Adrian Năstase (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Adrian Năstase are loc oricând în PSD, este prim-ministrul care a condus România în cea mai bună perioadă a acestei ţări de la Revoluţie până azi. Dar nu Traian Băsescu este cel care trebuie să spună dacă Adrian Năstase mai are sau nu viitor politic. Traian Băsescu are de răspuns la foarte multe alte întrebări", a spus Ivan.

El a arătat că Traian Băsescu dă dovadă de ipocrizie prin faptul că îi plânge de milă lui Adrian Năstase, situaţia fiind similară cu cea în care şeful statului a plâns atunci când Theodor Stolojan s-a îmbolnăvit şi i-a cedat locul în campania pentru alegerile prezidenţiale.

"Cred că faptul că Traian Băsescu îi plânge acum de milă lui Adrian Năstase nu este decât o ipocrizie ieftină. Este exact cum a plâns atunci când Stolojan s-a îmbolnăvit subit şi i-a lăsat locul în campania pentru prezidenţiale. Mă mir că n-a şi plâns la propriu de mila lui Adrian Năstase. Este o ipocrizie tipică lui Traian Băsescu", a spus Ivan.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că regretă ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase, pentru ce a reprezentat acesta pentru ţară, precizând că fostul premier a fost condamnat "pentru o găinărie", dar acesta are şanse să revină în politică şi să fie important, problema fiind dacă îl vrea PSD.

El a spus că nu vrea să fie acuzat de fariseism, dar îi pare rău pentru ce a păţit Adrian Năstase.

"Îmi pare rău pentru ce a păţit Năstase. Nu că nu merita, ci pentru ce a fost pentru România", a spus Băsescu.

El a adăugat că Năstase a fost premierul care a finalizat negocieri importante cu structuri din care România face acum parte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici