Ivan: Nu s-a discutat la CExN al PSD despre sancţionarea mea. Voi discuta cu doamnele şi ne împăcăm

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, duminică, după CExN al PSD, că în şedinţă nu s-a discutat deloc despre sancţionarea sa, el arătând că urmează să discute cu ”doamnele din partid” şi să se împace cu acestea.

229 afișări
Imaginea articolului Ivan: Nu s-a discutat la CExN al PSD despre sancţionarea mea. Voi discuta cu doamnele şi ne împăcăm

Catalin Ivan (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

”Nu, absolut deloc. Nici nu era cazul să se pună în discuţie vreo sancţionare, nu excludere a mea, dovadă că este democraţie în partid. Au fost colegi care au spus că au fost deranjaţi de acea declaraţie cu <puştiul obraznic>. Nu s-a discutat deloc de acest mic conflict. Urmează eu cu doamnele să discut, aşa cum am promis, ne uităm pe înregistrare, ne împăcăm, sunt trei colege la care ţin foarte mult. Ne împăcăm”, a spus europarlamentarul PSD.

"Faptul că şi-a permis să atace colege de-ale noastre – e ceva inacceptabil", a mai spus Dragnea, care a arătat că CExN se va pronunţa duminică în privinţa sancţionării acestuia.

Organizaţia de Femei a PSD va solicita CExN al PSD să-l sancţioneze în mod "dur" pe europarlamentarul Cătălin Ivan pentru faptul că le-a atacat, prin afirmaţii publice, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă, a precizat, sâmbătă, Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-democrate.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că europarlamentarul Cătălin Ivan este un "puşti obraznic", cu "cheiţa întoarsă de Vanghelie", şi că acesta nu înţelege că în PSD a început un proiect de "reformă profundă" care îl va transforma în cel mai modern partid românesc.

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici