LIVE TEXT  Kamala Harris s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis

În contextul războiului ruso-ucrainean, Kamala Harris, vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, s-a întâlnit cu Klaus Iohannis, preşedintele României.

1323 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis

Sursa Foto- media.presidency.ro

În contextul războiului ruso-ucrainean şi întăririi flancului estic al NATO, vicepreşedintele american Kamala Harris vizitează Polonia şi România pentru a demonstra solidaritatea Statelor Unite cu aliaţii din Europa de Est. 

Ora 16:00 - Klaus Iohannis şi Kamala Harris şi-au susţinut declaraţiile publice. 

Ora 15:30 - Preşedintele României şi vicepreşedintele SUA  au avut convorbiri oficiale.

Ora 14:00 - Kamala Harris a sosit la Cotroceni, întâmpinată de Klaus Iohannis. 

 

 

Ora 13:35- Vicepreşedintele american şi delegaţia sunt transportaţi într-o coloană de maşini blindate către Palatul Cotroceni pentru a se întâlni cu preşedintele României. 

Ora 13:30- Kamala Harris a coborât din avion, întâmpinată de către garda de onoare şi de către Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe al României, şi de către Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA .

Ora 13:09- Aeronava Boeing C-32, cunoscută ca "Air Force Two", a aterizat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă de la Otopeni. 

Ora 12:30 - Avionul vicepreşedintelui american a intrat în spaţiul aerian al României. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici