Kelemen Hunor a votat pentru o reprezentare puternică a comunităţii maghiare în Parlamentul României

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat pentru o reprezentare puternică a comunităţii maghiare în Parlamentul României, pentru ca maghiarii să aibă un cuvânt de spus în anii care urmează, deoarece vor urma schimbări şi reforme importante, transmite corespondentul MEDIAFAX.

117 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor a votat pentru o reprezentare puternică a comunităţii maghiare în Parlamentul României

Kelemen Hunor a votat pentru o reprezentare puternică a comunităţii maghiare în Parlamentul României (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Kelemen Hunor a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare din comuna natală Cârţa, judeţul Harghita, că reprezentanţii comunităţii maghiare doresc un viitor stabil şi o siguranţă în toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce priveşte drepturile comunităţii maghiare în România.

"Am venit cu gândul la o reprezentare puternică a comunităţii maghiare în Parlamentul României, la o Transilvanie puternică şi la o Românie mai bună decât era până acum. Avem nevoie de o reprezentare puternică pentru a avea un cuvânt de spus în anii care urmează, deoarece vor urma schimbări şi reforme importante şi noi vrem să se ţină cont şi de această comunitate de 1,3 milioane de persoane. Sper că vom arăta că această comunitate doreşte un viitor stabil şi o siguranţă în toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce priveşte drepturile comunităţii maghiare în România”, a spus Kelemen.

Întrebat ce reforme vor avea loc în perioada următoare, liderul UDMR a subliniat că vor avea loc reforme în educaţie, administraţie dar şi în zona economică.

"Trebuie să ne gândim la investitorii mici, la antrepreorii mici şi mijlocii care au fost în ultimii ani omorâţi pur şi simplu şi trebuie să dăm o speranţă, pentru că ei vor crea locuri de muncă şi ei vor da o putere stabilă a economiei româneşti”, a declarat preşedintele UDMR.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici