Kelemen Hunor: Comasarea alegerilor nu va schimba nimic

„Comasarea alegerilor nu va schimba nimic. Pentru noi, miza este interesul maghiarilor din România!” - transmite liderul UDMR, Kelemen Hunor.

390 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: Comasarea alegerilor nu va schimba nimic

Kelemen Hunor: Comasarea alegerilor nu va schimba nimic

Liderii partidelor din coaliţie au anunţat, miercuri, că vor comasa alegerile europarlamentare cu cele locale care se vor organiza pe 9 iunie.

„Nu ne este teamă, noi ne-am făcut treaba, chiar bine în anii trecuţi, astfel că stăm în faţa comunităţii noastre cu mult curaj. Comasarea alegerilor nu schimbă miza: trebuie să continuăm să apărăm interesele maghiarilor din România şi în 2024”, arfată Kelemen.

Potrivit acestuia, comunitatea maghiară trebuie să câştige cât mai multe posturi în administraţia locală în urma alegerilor locale şi trebuie să menţină reprezentarea în Europa: „Aceasta este singura modalitate de a ne proteja comunitatea de extremiştii români: dacă noi suntem în fruntea comunităţilor noastre, dacă avem o reprezentare puternică la Bucureşti şi la Bruxelles. S-a vorbit prea mult despre jocuri de putere în ultima vreme, dar cei cărora nu li s-a acordat deloc timp sunt cetăţenii. Anul acesta ar trebui să vorbim despre dezvoltarea localităţilor noastre şi despre viitorul Uniunii Europene, nu despre jocuri politice. În mijlocul atâtor zgomote, cred că avem nevoie de voci clare şi credibile, iar noi suntem şi vom fi aşa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici